Massatge Ayurveda

44 sobre 5 estrelles (basat en 3 opinions)
Data inicial: 18 d'octubre de 2018

Aprèn el tradicional massatge de l'Índia en aquest Curs de Massatge Ayurveda de 2 mesos de durada. A més de tècniques de massatge, sabràs aplicar olis aromàtics per desbloquejar, equilibrar i regenerar l'organisme.

Flors de Bach

55 sobre 5 estrelles (basat en 1 opinió)
Data inicial: 26 d'octubre de 2018

El nostre curs de Flors de Bach t’ho mostrarà tot sobre els Remeis Florals del Dr. Bach. Aprendràs a tractar amb Essències Florals emocions i actituds negatives, com ara la por, l’estrès, l’ansietat...

Reflexologia Podal

55 sobre 5 estrelles (basat en 6 opinions)
Data inicial: 29 d'octubre de 2018

Curs de 4 mesos de durada, en el que aprendràs a tractar, des dels peus, trastorns de tot el cos. Sabràs localitzar les zones reflexes dels peus i tractar-les, dosificant els teus tractaments segons les necessitats de cada cas.

Drenatge Limfàtic Manual

55 sobre 5 estrelles (basat en 1 opinió)
Data inicial: 30 d'octubre de 2018

Aprèn Drenatge Limfatic Manual segons el Sistema VODDER, en aquest curs presencial de 4 mesos de durada. Sabràs tractar Limfedemas, millorant la circulació limfàtica (i venosa), així com alleugerir inflacions i dolors locals.

Taller de Visió Natural

Data inicial: 24 de novembre de 2018

Al igual que qualsevol altre funció del cos, la VISTA pot exercitar-se i reforçar-se, o bé atrofiar-se si no es cuida. Aprèn ara millorar la teva VISIÓ sense ulleres ni lents de contacte, gràcies al Mètode Bates en aquest taller pràctic i intensiu de un sol dia.

PINDES – extensiu

Data inicial: 17 de gener de 2019

Curs de 2 dies de classe (dijous matí), perquè aprenguis tu mateix a confeccionar les bossetes herbals ayurvèdiques (PINDES), i a aplicar-les després mitjançant diferents tècniques de massatge.

Auriculoteràpia

55 sobre 5 estrelles (basat en 3 opinions)
Data inicial: 9 de març de 2019

L’Auriculoteràpia resulta ideal com a complement als tractaments de fisioterapeutes, acupuntors, dietistes i altres professionals de la salut. Aprèn-la en aquest curs complet de 4 seminaris intensius de cap de setmana.

Aromateràpia Integrada

Data inicial: 1 de juny de 2019

Curs de AROMATERAPIA presencial, impartit per un dels majors experts en Aromateràpia del nostre país: l’Enrique Sanz Bascuñana. ¿Vols aprendre les bases de l’aromateràpia, per així poder utilitzar olis essencials de forma efectiva i segura? Llavors aquest és el teu curs. Però no tan sols estudiaràs els principals olis essencials. També sabràs en què es … Seguir llegint "Aromateràpia Integrada"

Quiromassatge Intensiu

4.74.7 sobre 5 estrelles (basat en 6 opinions)
Data inicial: 3 de juliol de 2019

Aprofita l’estiu per aprendre una professió i fes-te quiromassatgista en 1 sol mes (Juliol 2019) Es tracta d’una autèntica immersió, que et facilitarà un ràpid aprenentatge. A més, el curs està acreditat per l’A.P.E.N.B.

PINDES – intensiu

55 sobre 5 estrelles (basat en 2 opinions)

Aprèn a confeccionar tu mateix les bossetes herbals ayurvèdiques (PINDES), i a aplicar-les després mitjançant diferentes formes de massatge en aquest curs intensiu (1 dissabte de classe).