Flors de Bach

Pagament Pagament

Preu: 40€ per sessió

Horari Horari

Divendres (cada 45min): 12:30-13:15, 15:30-18:30

Les Flors de Bach són un recurs senzill que la naturalesa ha posat al teu abast per aconseguir el teu benestar. Es tracta de l’essència, de l’energia de determinades flors descrites per el Dr. Edward Bach.

Aquestes essències florals tenen propietats terapèutiques i actuen sobre les teves emocions, equilibrant-les, fent aflorar el coneixement i la saviesa que tens dins.

Amb elles aprens a viure millor, a fer i a descobrir el que realment et pot aportar felicitat. O descobrir el que et produeix infelicitat i malestar. A donar-te compte. I a decidir en conseqüència. Ser tu, no els altres o les circumstàncies, qui dirigeix la teva vida.

No cal esperar estar massa malament per pensar en prendre-les. Ni que siguin l'últim recurs quan ja ho has provat tot i estàs molt enfonsat/da. Per què esperar i patir tant? Aleshores tot costa més, el camí cap al benestar pot resultar una mica més llarg i feixuc, però igualment et guiaran i t'aportaran la força que necessitis per sortir-te'n del tot.

Aquesta situació de malestar, estrès, temor, inseguretat, submissió, etc., si persisteix en el temps, la pots fer arribar al cos físic manifestant-se a través de la malaltia.

Totes elles són beneficioses, no tenen cap efecte secundari, i tant se les pot prendre una dona embarassada, com un nadó, com una persona molt malalta. A tot ells beneficiarà amb les seves virtuts.