Flors de Bach

PagamentPagament

Preu: 40€ per sessió

HorariHorari

Divendres (cada 45min): 12:30-13:15, 15:30-18:30

Les Flors de Bach són un recurs senzill que la naturalesa ha posat al teu abast per aconseguir el teu benestar. Es tracta de l’essència, de l’energia de determinades flors descrites per el Dr. Edward Bach.

Aquestes essències florals tenen propietats terapèutiques i actuen sobre les teves emocions, equilibrant-les, fent aflorar el coneixement i la saviesa que tens dins.

Amb elles aprens a viure millor, a fer i a descobrir el que realment et pot aportar felicitat. O descobrir el que et produeix infelicitat i malestar. A donar-te compte. I a decidir en conseqüència. Ser tu, no els altres o les circumstàncies, qui dirigeix la teva vida.

No cal esperar estar massa malament per pensar en prendre-les. Ni que siguin l'últim recurs quan ja ho has provat tot i estàs molt enfonsat/da. Per què esperar i patir tant? Aleshores tot costa més, el camí cap al benestar pot resultar una mica més llarg i feixuc, però igualment et guiaran i t'aportaran la força que necessitis per sortir-te'n del tot.

Aquesta situació de malestar, estrès, temor, inseguretat, submissió, etc., si persisteix en el temps, la pots fer arribar al cos físic manifestant-se a través de la malaltia.

Totes elles són beneficioses, no tenen cap efecte secundari, i tant se les pot prendre una dona embarassada, com un nadó, com una persona molt malalta. A tot ells beneficiarà amb les seves virtuts.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/9/d268675932/htdocs/tempsdesalut/wp-content/themes/tempsdesalut/template-parts/post/content-therapy.php on line 255

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /homepages/9/d268675932/htdocs/tempsdesalut/wp-content/themes/tempsdesalut/template-parts/post/content-therapy.php on line 257

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/9/d268675932/htdocs/tempsdesalut/wp-content/themes/tempsdesalut/template-parts/post/content-therapy.php on line 266

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /homepages/9/d268675932/htdocs/tempsdesalut/wp-content/themes/tempsdesalut/template-parts/post/content-therapy.php on line 268

Un curs excel·lent

5,0 rating
8 d'Agost de 2018

Aquest curs m’encantat de fer-ho. M’agradat com s’ha repartit el curs intensiu; primer la teoria i llavors la practica. He après bastant sobretot les tècniques dels massatges manuals, i descobreixes els beneficis del quiromassatge. Les classes i el professor excel·lent.
Recomanaria aquest curs.

Eskedar

Intensiu d'estiu

5,0 rating
5 d'Agost de 2018

Puntuo exelel.lent perquè el curs realment ha superat les meves expectatives. M’ha agradat molt. Malgrat són moltes hores el temps passava volant, gràcies al gran professionalisme del Jan. Gràcies!
Recomanable 100%!

Nàdia

Curso excelente

5,0 rating
3 d'Agost de 2018

El profesionalismo y la experiencia grande del profesor. Atención y respeto por los estudiantes. El programa del curso se compone maravilloso. Teoría y práctica en cantidades suficientes. Jan compartió con nosotros los matices de la profesión y su experiencia. Sin dudas, estos son cursos de alto nivel.

Galyna

Ha sido una formación increíble, he aprendido muchísimo, la profe espectacular.

5,0 rating
16 de Juliol de 2018

Mi opinión es que ha sido una formación, fantástica, gracias a una super profesional y sobre todo super mujer, la profe, Mari Carmen, la cual nos ha enseñado multitud de cosas y casos, es fantástica es el segundo curso que hago con ella y haria mil más, muchas gracias, a Jan y sobre todo , a la profe en cuestión mari carmen, te echaré de menos❤️

Noemi

TRANSFORMADOR

4,0 rating
7 de Juliol de 2019

Una tipología de masaje muy completa que usa el cuerpo como medio pero profundiza en el aspecto emocional-energético de la persona que lo recibe. Para el practicante representa conectar también con la parte energética de la persona, es una experiencia que puede cambiar los paradigmas en relación a la concepción que tenemos sobre la constitución del ser humano. Un excelente equipo profesional en el centro. Realmente a resultado una experiencia muy satisfactoria en conjunto.

Eva