Massatge Ayurveda

44 sobre 5 estrelles (basat en 3 opinions)
Data inicial: 18 d'octubre de 2018

Aprèn el tradicional massatge de l'Índia en aquest Curs de Massatge Ayurveda de 2 mesos de durada. A més de tècniques de massatge, sabràs aplicar olis aromàtics per desbloquejar, equilibrar i regenerar l'organisme.

Flors de Bach

55 sobre 5 estrelles (basat en 1 opinió)
Data inicial: 26 d'octubre de 2018

El nostre curs de Flors de Bach t’ho mostrarà tot sobre els Remeis Florals del Dr. Bach. Aprendràs a tractar amb Essències Florals emocions i actituds negatives, com ara la por, l’estrès, l’ansietat...

Reflexologia Podal

55 sobre 5 estrelles (basat en 6 opinions)
Data inicial: 29 d'octubre de 2018

Curs de 4 mesos de durada, en el que aprendràs a tractar, des dels peus, trastorns de tot el cos. Sabràs localitzar les zones reflexes dels peus i tractar-les, dosificant els teus tractaments segons les necessitats de cada cas.

Drenatge Limfàtic Manual

55 sobre 5 estrelles (basat en 1 opinió)
Data inicial: 30 d'octubre de 2018

Aprèn Drenatge Limfatic Manual segons el Sistema VODDER, en aquest curs presencial de 4 mesos de durada. Sabràs tractar Limfedemas, millorant la circulació limfàtica (i venosa), així com alleugerir inflacions i dolors locals.

Embenats Neuromusculars

55 sobre 5 estrelles (basat en 1 opinió)
Data inicial: 10 de novembre de 2018

Curs de Kinesiotaping de format pràctic i intensiu de 12 hores lectives en un cap de setmana. Aprendràs a aplicar embenats per a problemes musculars, articulars, així com per a drenar hematomes i zones inflamades.

Osteopatia Estructural

Data inicial: 17 de novembre de 2018

Formació dirigida als que ja es dediquen a les teràpies manuals (fisioterapeutes, quiromassatgistes, etc.), i que en 8 seminaris de cap de setmana, mostra tècniques estructurals manipulatives i miotensives, aplicades al tronc (pelvis, raquis i costelles).

Taller de Visió Natural

Data inicial: 24 de novembre de 2018

Al igual que qualsevol altre funció del cos, la VISTA pot exercitar-se i reforçar-se, o bé atrofiar-se si no es cuida. Aprèn ara millorar la teva VISIÓ sense ulleres ni lents de contacte, gràcies al Mètode Bates en aquest taller pràctic i intensiu de un sol dia.

Punts Gallet Miofascials

Data inicial: 25 de novembre de 2018

Millora els teus tractaments manuals amb aquest curs de PUNTS GALLET MIOFASCIALS - trigger points - en dos diumenges intensius de classe. Aprendràs a tractar i a palpar els teixits tous de forma més precisa.

Moxibustió

55 sobre 5 estrelles (basat en 1 opinió)
Data inicial: 1 de desembre de 2018

En aquest Curs de Moxibustió aprendràs a tonificar l’energia (Qi) de diferents punts d’acupuntura, amb l’aplicació de MOXA (Artemisa), per així alleugerir el dolor, augmentar les defenses i prevenir algunes malalties.

PINDES – extensiu

Data inicial: 17 de gener de 2019

Curs de 2 dies de classe (dijous matí), perquè aprenguis tu mateix a confeccionar les bossetes herbals ayurvèdiques (PINDES), i a aplicar-les després mitjançant diferents tècniques de massatge.