Osteopatia

5
5,0 rating
5 sobre 5 estrelles (basat en 2 opinions)
Preu: 40€ per sessió

Necessites tractament d’OSTEOPATIA a Granollers? Si és així, podem ajudar-te: 15 anys tractant amb OSTEOPATIA i centenars de pacients satisfets ens avalen. L’OSTEOPATIA és una teràpia manual molt precisa, que permet tractar dolors musculars i articulars, molt especialment els de columna. Però més enllà dels ajustos vertebrals, es tracta d’un mètode global per tractar problemes … Seguir llegint "Osteopatia"

Reflexoteràpia Podal

Preu: 40€ per sessió

Vols tractar-te amb REFLEXOTERAPIA PODAL a Granollers? Doncs potser ens hauries de conèixer. Ja que utilitzem el mètode Hanne Marquardt, garantia de qualitat a la vegada que sinònim d’un enfoc holístic. La Reflexoteràpia Podal és un tractament suau i efectiu, que aplicant estímuls als peus, tracta alteracions de tot el cos. A pesar de això, … Seguir llegint "Reflexoteràpia Podal"

Embenat Neuromuscular

Preu (quan només s'ha d'aplicar un embenat): entre 6-12€ segons tipus i mida de l'embenat aplicat.

Una aplicació d’aquests embenats, també coneguts com a Kinesiotape, ajuda a alleugerir dolors, ampliar la mobilitat i millorar la circulació (pe. el drenatge després de traumatismes). L’embenat neuromuscular pot suposar un tractament en sí mateix, o bé complementar un tractament més ampli, d’osteopatia i/o fisioteràpia (en aquest últim cas, el cost de l’aplicació estarà inclòs … Seguir llegint "Embenat Neuromuscular"

Fisioteràpia

Preu: 40€ per sessió

L’abordatge dels desordres més habituals del sistema musculoesquelètic mitjançant la fisioteràpia inclou: recuperació funcional, que tracta les patologies que afecten l’aparell locomotor com ara hèrnies discals, hemiplègies, recuperació de la mobilitat postfractures, dolors musculars i articulars en general, etc. reeducació postural, que proposa un tractament individualitzat de la postura mitjançant un treball de cadenes musculars … Seguir llegint "Fisioteràpia"