Osteopatia

5
5,0 rating
5 sobre 5 estrelles (basat en 2 opinions)
Preu: 40€ per sessió

Necessites tractament d’OSTEOPATIA a Granollers? Si és així, podem ajudar-te: 15 anys tractant amb OSTEOPATIA i centenars de pacients satisfets ens avalen. L’OSTEOPATIA és una teràpia manual molt precisa, que permet tractar dolors musculars i articulars, molt especialment els de columna. Però més enllà dels ajustos vertebrals, es tracta d’un mètode global per tractar problemes … Seguir llegint "Osteopatia"

Reflexoteràpia Podal

Preu: 40€ per sessió

Vols tractar-te amb REFLEXOTERAPIA PODAL a Granollers? Doncs potser ens hauries de conèixer. Ja que utilitzem el mètode Hanne Marquardt, garantia de qualitat a la vegada que sinònim d’un enfoc holístic. La Reflexoteràpia Podal és un tractament suau i efectiu, que aplicant estímuls als peus, tracta alteracions de tot el cos. A pesar de això, … Seguir llegint "Reflexoteràpia Podal"

Embenat Neuromuscular

Preu (quan només s'ha d'aplicar un embenat): entre 6-12€ segons tipus i mida de l'embenat aplicat.

Una aplicació d’aquests embenats, també coneguts com a Kinesiotape, ajuda a alleugerir dolors, ampliar la mobilitat i millorar la circulació (pe. el drenatge després de traumatismes). L’embenat neuromuscular pot suposar un tractament en sí mateix, o bé complementar un tractament més ampli, d’osteopatia i/o fisioteràpia (en aquest últim cas, el cost de l’aplicació estarà inclòs … Seguir llegint "Embenat Neuromuscular"

Flors de Bach

Preu: 40€ per sessió

Les Flors de Bach són un recurs senzill que la naturalesa ha posat al teu abast per aconseguir el teu benestar. Es tracta de l’essència, de l’energia de determinades flors descrites per el Dr. Edward Bach. Aquestes essències florals tenen propietats terapèutiques i actuen sobre les teves emocions, equilibrant-les, fent aflorar el coneixement i la … Seguir llegint "Flors de Bach"

Fisioteràpia

Preu: 40€ per sessió

L’abordatge dels desordres més habituals del sistema musculoesquelètic mitjançant la fisioteràpia inclou: recuperació funcional, que tracta les patologies que afecten l’aparell locomotor com ara hèrnies discals, hemiplègies, recuperació de la mobilitat postfractures, dolors musculars i articulars en general, etc. reeducació postural, que proposa un tractament individualitzat de la postura mitjançant un treball de cadenes musculars … Seguir llegint "Fisioteràpia"