Quiromassatge Extensiu

5
5,0 rating
5 sobre 5 estrelles (basat en 63 opinions)
Data inicial: 4 d'octubre de 2023

Curs de Quiromassatge de 110 hores lectives, repartides en 9 mesos, a raó d'una classe setmanal (dimecres). A escollir entre torn de matins ó de tarda/vespre. Acreditat per l'A.P.E.N.B. ¡Apunta't i aprèn Quiromassatge ja!

Shiro Champi

4.7
4,7 rating
4.7 sobre 5 estrelles (basat en 19 opinions)
Data inicial: 7 d'octubre de 2023

Curs pràctic, d'un matí intensiu de classe (dissabte), perquè aprenguis a realitzar el tradicional massatge ayurvèdic del cap (Shiro Champi). Ideal per complementar la formació de massatge ayurveda i/o pindes.

Tractament Facial Ayurveda

5
5,0 rating
5 sobre 5 estrelles (basat en 1 opinió)
Data inicial: 7 d'octubre de 2023

Curs pràctic, d'una tarda intensiva de classe (dissabte), perquè aprenguis el tradicional tractament facial ayurvèdic. Ideal per complementar la formació de Shiro Champi, Massatge Ayurveda i/o Masstage amb Pindes.

Massatge Ayurveda

4.6
4,6 rating
4.6 sobre 5 estrelles (basat en 17 opinions)
Data inicial: 21 d'octubre de 2023

Aprèn el tradicional massatge de l'Índia en aquest Curs Intensiu de Massatge Ayurveda en 2 caps de setmana. A més de tècniques de massatge, sabràs aplicar olis aromàtics per desbloquejar, equilibrar i regenerar l'organisme.

Maderoteràpia Corporal

5
5,0 rating
5 sobre 5 estrelles (basat en 6 opinions)
Data inicial: 28 d'octubre de 2023

Curs de format pràctic i intensiu d'un sol dia. Aprendràs a tractar les principals zones corporals amb els instruments que millor s'hi adaptin (rodets, pala, copa sueca o xampinyó). S'inclou el kit de Maderoteràpia.

Reflexologia Podal

4.9
4,9 rating
4.9 sobre 5 estrelles (basat en 53 opinions)
Data inicial: 30 d'octubre de 2023

Curs de 4 mesos de durada, en el que aprendràs a tractar, des dels peus, trastorns de tot el cos. Sabràs localitzar les zones reflexes dels peus i tractar-les, dosificant els teus tractaments segons les necessitats de cada cas.

Maderoteràpia Facial

Data inicial: 18 de novembre de 2023

Aprèn a utilitzar instruments de Maderoteràpia per augmentar la producció del col·lagen i la elastina facial, reduir el greix i a l’hora tonificar la pell, rejovenint així l’aspecte de la cara. Inclou kit de Maderoteràpia facial.

Flors de Bach

5
5,0 rating
5 sobre 5 estrelles (basat en 3 opinions)
Data inicial: 11 de novembre de 2023

El nostre curs de Flors de Bach t’ho mostrarà tot sobre els Remeis Florals del Dr. Bach. Aprendràs a tractar amb Essències Florals emocions i actituds negatives, com ara la por, l’estrès, l’ansietat...

Osteopatia Estructural

5
5,0 rating
5 sobre 5 estrelles (basat en 19 opinions)
Data inicial: 25 de novembre de 2023

Formació dirigida als que ja es dediquen a les teràpies manuals (fisioterapeutes, quiromassatgistes, etc.), i que en 8 seminaris de cap de setmana, mostra tècniques estructurals manipulatives i miotensives, aplicades al tronc (pelvis, raquis i costelles).

Massatge Vata

5
5,0 rating
5 sobre 5 estrelles (basat en 2 opinions)
Data inicial: 27 de gener de 2024

Dirigit a qui vulgui aprendre a tractar mitjançant massatge el dosha VATA, en aquest mòdul es mostrarà el protocol de massatge específic per aquest dosha, concebut per crear calor mitjançant moviments harmònics.