Reflexoteràpia Podal

Pagament Pagament

Preu: 40€ per sessió

Horari Horari

Dilluns (cada 45min): 15:30-17:45 Dimarts (cada 45min): 12:30-13:15, 15:30-17:45 Dimecres (cada 45min): 15:30-17:45 Dijous (cada 45min): 10:15-13:15, 16:15-19:15 Divendres (cada 45min): 09:30-13:15

Vols tractar-te amb REFLEXOTERAPIA PODAL a Granollers?

Doncs potser ens hauries de conèixer. Ja que utilitzem el mètode Hanne Marquardt, garantia de qualitat a la vegada que sinònim d’un enfoc holístic.

La Reflexoteràpia Podal és un tractament suau i efectiu, que aplicant estímuls als peus, tracta alteracions de tot el cos. A pesar de això, més que d’un massatge dels peus, es tracta d’un mètode integral de cuidar la salut.

Especialment indicat en dolors musculars i articulars, afeccions cutànies i respiratòries (sobretot si són de tipus al·lèrgic, estacional o nerviós). Igual que alteracions digestives, problemes menstruals, quadres d’estrès i/o ansietat, així com per a tractaments en nens.

La Reflexoteràpia Podal és una teràpia de regulació que, a través de l’estimulació del mecanismes d’autocuració del nostre cos, té un ampli ventall de possibilitats. Algunes de les indicacions de provada eficàcia són:

  • Dolors aguts i crònics de columna, articulacions, músculs així com traumatismes.
  • Trastorns digestius, urinaris i respiratoris.
  • Migranyes i altres tipus de mal de cap.
  • Al·lèrgies, especialment en nens.
  • Dolor menstrual i altres alteracions del cicle.
  • Alteracions del son, nerviosisme, ansietat.
  • Com a ajut al voltant de l’embaràs i el part.
  • Sobrecàrregues limfàtiques i circulatòries.

Així, la Reflexoteràpia Podal es pot utilitzar, tant com a modalitat de tractament integral, com també per la prevenció i el benestar.

La durada d’una sessió acostuma a estar entre 30-45 minuts, i és recomanable que vagi seguida d’un descans postractament, perquè els estímuls aplicats puguin ressonar i començar a fer el seu efecte.

Segons el motiu de consulta, es podran realitzar sèries de sessions (de 3-4 fins a 10 aprox.), o bé sessions aïllades o de manteniment.

Si bé alguns dels punts tractats mitjançant la Reflexoteràpia poden ser dolorosos, en el seu conjunt, es tracta una teràpia agradable.