Reflexoteràpia Podal

PagamentPagament

Preu: 40€ per sessió

HorariHorari

Dilluns (cada 45min): 15:30-17:45 Dimarts (cada 45min): 12:30-13:15, 15:30-17:45 Dimecres (cada 45min): 15:30-17:45 Dijous (cada 45min): 10:15-13:15, 16:15-19:15 Divendres (cada 45min): 09:30-13:15

Vols tractar-te amb REFLEXOTERAPIA PODAL a Granollers?

Doncs potser ens hauries de conèixer. Ja que utilitzem el mètode Hanne Marquardt, garantia de qualitat a la vegada que sinònim d’un enfoc holístic.

La Reflexoteràpia Podal és un tractament suau i efectiu, que aplicant estímuls als peus, tracta alteracions de tot el cos. A pesar de això, més que d’un massatge dels peus, es tracta d’un mètode integral de cuidar la salut.

Especialment indicat en dolors musculars i articulars, afeccions cutànies i respiratòries (sobretot si són de tipus al·lèrgic, estacional o nerviós). Igual que alteracions digestives, problemes menstruals, quadres d’estrès i/o ansietat, així com per a tractaments en nens.

La Reflexoteràpia Podal és una teràpia de regulació que, a través de l’estimulació del mecanismes d’autocuració del nostre cos, té un ampli ventall de possibilitats. Algunes de les indicacions de provada eficàcia són:

  • Dolors aguts i crònics de columna, articulacions, músculs així com traumatismes.
  • Trastorns digestius, urinaris i respiratoris.
  • Migranyes i altres tipus de mal de cap.
  • Al·lèrgies, especialment en nens.
  • Dolor menstrual i altres alteracions del cicle.
  • Alteracions del son, nerviosisme, ansietat.
  • Com a ajut al voltant de l’embaràs i el part.
  • Sobrecàrregues limfàtiques i circulatòries.

Així, la Reflexoteràpia Podal es pot utilitzar, tant com a modalitat de tractament integral, com també per la prevenció i el benestar.

La durada d’una sessió acostuma a estar entre 30-45 minuts, i és recomanable que vagi seguida d’un descans postractament, perquè els estímuls aplicats puguin ressonar i començar a fer el seu efecte.

Segons el motiu de consulta, es podran realitzar sèries de sessions (de 3-4 fins a 10 aprox.), o bé sessions aïllades o de manteniment.

Si bé alguns dels punts tractats mitjançant la Reflexoteràpia poden ser dolorosos, en el seu conjunt, es tracta una teràpia agradable.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/9/d268675932/htdocs/tempsdesalut/wp-content/themes/tempsdesalut/template-parts/post/content-therapy.php on line 255

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /homepages/9/d268675932/htdocs/tempsdesalut/wp-content/themes/tempsdesalut/template-parts/post/content-therapy.php on line 257

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/9/d268675932/htdocs/tempsdesalut/wp-content/themes/tempsdesalut/template-parts/post/content-therapy.php on line 266

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /homepages/9/d268675932/htdocs/tempsdesalut/wp-content/themes/tempsdesalut/template-parts/post/content-therapy.php on line 268

Un curs excel·lent

5,0 rating
8 d'Agost de 2018

Aquest curs m’encantat de fer-ho. M’agradat com s’ha repartit el curs intensiu; primer la teoria i llavors la practica. He après bastant sobretot les tècniques dels massatges manuals, i descobreixes els beneficis del quiromassatge. Les classes i el professor excel·lent.
Recomanaria aquest curs.

Eskedar

Intensiu d'estiu

5,0 rating
5 d'Agost de 2018

Puntuo exelel.lent perquè el curs realment ha superat les meves expectatives. M’ha agradat molt. Malgrat són moltes hores el temps passava volant, gràcies al gran professionalisme del Jan. Gràcies!
Recomanable 100%!

Nàdia

Curso excelente

5,0 rating
3 d'Agost de 2018

El profesionalismo y la experiencia grande del profesor. Atención y respeto por los estudiantes. El programa del curso se compone maravilloso. Teoría y práctica en cantidades suficientes. Jan compartió con nosotros los matices de la profesión y su experiencia. Sin dudas, estos son cursos de alto nivel.

Galyna

Ha sido una formación increíble, he aprendido muchísimo, la profe espectacular.

5,0 rating
16 de Juliol de 2018

Mi opinión es que ha sido una formación, fantástica, gracias a una super profesional y sobre todo super mujer, la profe, Mari Carmen, la cual nos ha enseñado multitud de cosas y casos, es fantástica es el segundo curso que hago con ella y haria mil más, muchas gracias, a Jan y sobre todo , a la profe en cuestión mari carmen, te echaré de menos❤️

Noemi

TRANSFORMADOR

4,0 rating
7 de Juliol de 2019

Una tipología de masaje muy completa que usa el cuerpo como medio pero profundiza en el aspecto emocional-energético de la persona que lo recibe. Para el practicante representa conectar también con la parte energética de la persona, es una experiencia que puede cambiar los paradigmas en relación a la concepción que tenemos sobre la constitución del ser humano. Un excelente equipo profesional en el centro. Realmente a resultado una experiencia muy satisfactoria en conjunto.

Eva