Política de privadesa

Data de la darrera actualització d’aquest document: 9 de setembre de 2018

1 Introducció

El nostre lloc web, http://tempsdesalut.com (en endavant: “el lloc web”) utilitza galetes i altres tecnologies relacionades (per comoditat, totes les tecnologies es denominen “galetes”). Les galetes també són utilitzades per tal que tercers puguin prestar els serveis que els hem demanat. A continuació, us informem sobre l’ús de les galetes al nostre lloc web.

2 Què són les galetes

Una galeta és un petit fitxer que s’envia juntament amb pàgines d’aquest lloc web i que el teu navegador emmagatzema al disc dur de l’ordinador o altre dispositiu. La informació així emmagatzemada es pot reutilitzar en posteriors visites al nostre lloc web.

3 Quins són els scripts?

Un script és un codi de programa que s’utilitza perquè el nostre lloc web funcioni correctament i de forma interactiva. Aquest codi s’executa al nostre servidor o al teu dispositiu.

4 Consentiment

Quan visites el nostre lloc web per primera vegada, se’t mostra una finestra emergent amb una explicació sobre les galetes. Des del moment en el que fas clic en “D’acord”, o continues navegant pel nostre lloc web, atorgues el teu consentiment per tal que utilitzem totes les galetes i complements descrits en aquest document. En quelsevol moment pots desactivar l’ús de les galetes a través del teu navegador, però tingues en compte que el nostre lloc web ja no funcionarà correctament.

5 Tercers

Hem realitzat acords sobre l’ús de galetes amb tercers que les utilitzen al nostre lloc web. Tot i que aquestes terceres parts segurament compleixen el RGPD, segons aquest Reglament es consideren controladors de dades independents, i donat que no podem garantir que el compleixin et recomanem que llegeixis les seves declaracions i/o polítiques de privacitat que trobaràs en els seus llocs web indicats més endavant.

6 Galetes

6.1 Galetes tècniques o funcionals

Algunes galetes garanteixen que el lloc web funcioni correctament i que es mantinguin les preferències del teu usuari. El fet d’usar aquestes galetes funcionals us facilita la navegació al nostre lloc web, fent que per exemple no hagueu de triar l’idioma que desitgeu cada vegada que canvieu de pàgina. Podem utilitzar aquestes galetes sense el teu consentiment.

6.2 Galetes analítiques

Utilitzem galetes analítiques -a través del servei de Google Analytics de Google- per optimitzar i millorar l’experiència del lloc per tu, gràcies a la informació que obtenim sobre l’ús del nostre lloc web. Aquestes galetes es consideren funcionals, doncs:

 • Hem acceptat l’Esmena sobre el tractament de dades de Google.
 • No compartim informació amb altres productes de Google.
 • Fem anònima la teva IP en Google Analytics, enmascarant-ne els darrers 80 bits.
 • No hem acceptar la funció de identificació d’useri de Google.
 • No compartim informació amb propòsit publicitari.

6.3 Galetes publicitàries

No utilitzem cap galeta publicitària en aquest lloc web.

6.4 Botons de xarxes socials

A la nostra pàgina web, hem inclòs botons per a Facebook, Twitter, Linkedin, Google Plus i Whatsapp per tal de promocionar-la i compartir-ne les pàgines (p. Ex., “Pin”) o compartir (p. Ex., “Tweet”) a xarxes socials com Facebook, Twitter, Linkedin, Google Plus i Whatsapp. Aquests botons funcionen amb scripts procedents de Facebook, Twitter, Linkedin, Google Plus i Whatsapp ells mateixos. Aquests scripts utilitzen galetes. Aquests botons de xarxes socials també poden emmagatzemar i processar certa informació, de manera que es pot mostrar un anunci personalitzat. Llegeix la declaració de privadesa d’aquestes xarxes socials (que es pot canviar regularment) per llegir el que fan amb les dades personals que processen usant aquestes galetes. Anonimitzem aquestes dades tant com ens és possible, per part nostra, l’única informació personal que emmagatzemem és la teva IP. Facebook, Twitter, Linkedin, Google Plus i Whatsapp es troben als Estats Units.

7 Galetes utilitzades

Idioma
Objectiu: Mantenir l’elecció de l’idioma, ja sigui manual (per part de l’usuari), o automàtica (per part del navegador).
Retenció Galetes Finalitat
Sessió pll_language Mantenir l’elecció de l’idioma, ja sigui manual (per part de l’usuari), o automàtica (per part del navegador).

 

Google Analytics
Objectiu: Comprendre com els visitants interactuen amb el lloc web mitjançant la recopilació i la transmissió d’informació de forma anònima, per tal de millorar-ne l’experiència.
Retenció Galetes Finalitat
2 anys _ga Registra una identificació única que s’utilitza per a generar dades estadístiques sobre com el visitant utilitza el lloc web.
Sessió _ga Utilitzat per Google Analytics per limitar la freqüència de les sol·licituds de cookies de la sessió.
Sessió _gid Registra un identificador únic utilitzat per a generar dades estadístiques sobre com el visitant utilitza el lloc web.
Sessió _glsr_session Registra un identificador únic utilitzat per a generar dades estadístiques sobre com el visitant utilitza el lloc web.
Per obtenir més informació, consulteu la política de privadesa de Google a https://policies.google.com/privacy.

8 Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). Aquest contingut incrustat d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si estiguessis visitant l’altra pàgina web.
Aquestes pàgines web poden recollir dades, utilitzar galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i/o monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció si tens un compte i has iniciat sessió en el lloc web d’aquesta tercera part.

9 Dades personals

A banda d’emmagatzemar la IP (anonimitzada en el cas de Google Analytics, i sencera en els altres), aquest lloc web només emmagatzema la informació imprescindible per a prestar els serveis necessaris o que hagis sol·licitat:

Formularis d’inscripció

En aquests formularis es demanen les dades personals i de contacte necessàries per a realitzar les gestions administratives, relacionades amb la inscripció, i si s’escau la promoció que hagis seleccionat. Inclouen una casella de consentiment que cal que marquis per tal d’enviar la sol·licitud.

Opinions

Només els alumnes o pacients poden donar una opinió sobre els serveis del centre. Per tal de validar-ho, en deixar una opinió et demanarem el teu nom i correu electrònic. Per altra banda i de manera automàtica, s’enregistrarà la teva IP, per tal que donat el cas, pugui verificar-se que l’opinió no ha estat creada pel nostre centre.
És possible que les teves opinions siguin editades per tal d’eliminar informació personal que hagis pogut proporcionar inconscientment, o per tal de salvaguardar el dret i/o l’honor de terceres parts.
Ni el teu correu ni la teva IP seran publicats ni proporcionats a ningú.

10 Amb qui compartim les teves dades

En cas que hagis decidit rebre informació sobre els nostres productes o serveis, aquesta et serà enviada a través d’un tercer. Aquests tercers només utilitzen les dades imprescindibles que nosaltres els cedim per a aquest fi, i no les comparteixen amb ningú.
Visitant la web d’aquest tercer, podràs consultar la seva política de privacitat i la seva ampara dels drets relatius al RGDP.

11 Els teus drets respecte a les dades personals

Tens els drets següents respecte a les teves dades personals:

 • Dret de consulta: Tens el dret de saber per què són necessàries les teves dades personals, per a què s’utilitzarem i quant de temps les conservarem.
 • Dret d’accés: Tens el dret d’accedir a les teves dades personals que tinguem.
 • Dret a la rectificació: Tens dret a completar, corregir, suprimir o bloquejar les teves dades personals sempre que ho desitgis.
 • Dret de cancel·lació: Si dones el teu consentiment per a processar les teves dades, tens el dret de revocar aquest consentiment i suprimir-les.
 • Dret a transferir les teves dades: Tens el dret de sol·licitar totes les teves dades personals que tinguem i transferir-les en la seva totalitat a un altre empresa.
 • Dret d’oposició: Pots oposar-te al processament de les teves dades, a no ser que hi hagi motius justificats per al processament, ja siguin administratius o legals.

Per exercir aquests drets, posa’t en contacte amb nosaltres. Consulta les dades de contacte a la part inferior d’aquest document. Si tens una queixa sobre com gestionem les teves dades, ens agradaria que ens ho diguesis, però també tens el dret de presentar una reclamació a l’autoritat que ho supervisa (l’Agència de Protecció de Dades autonòmica o estatal).

12 Habilitació/desactivació i eliminació de galetes

Pots utilitzar el teu navegador web per eliminar les galetes, de forma automàtica o manual. També pots especificar-hi que determinades galetes no puguin utilitzar-se. Una altra opció és canviar la configuració del navegador d’internet per tal de rebre una notificació cada vegada que s’utilitzi una galeta.

13 Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Només tenen accés a les teves dades personals, els empleats que les necessiten, i només les necessàries per a realitzar una feina específica (per exemple, la facturació o el servei al client).
Els ordinadors i servidors on es guarden les dades personals es mantenen en un entorn segur, i l’accés a la web també disposa de mecanismes de seguretat.

14 Informació de contacte

Temps de Salut

C/ Sastre, 6, 2n 3a
08401 Granollers
Lloc web: http://tempsdesalut.com
Correu electrònic: info@tempsdesalut.com
Telèfon: (+34) 93 879 31 50