Dra. Bibiana Carrasco

4.9
4,9 rating
4.9 sobre 5 estrelles (basat en 106 opinions)

Cirurgiana pediàtrica (Hospital de Mataró) i reflexoterapeuta. Coordina des del 2004 el programa de Reflexoteràpia per als nens i nenes ingressats a l’Unitat d’Onco-hematologia de l’hospital de St. Joan de Déu.

Molt interessant

4,0 rating
14 de Setembre de 2019

Ha sigut un curs interessant i de gran profit, didàctic, bona exposició del temari i la pràctica. Actualment és una tècnica que compagino amb altres teràpies.

Cristina G.

Super recomanable!

5,0 rating
10 de Setembre de 2019

Molt bon curs, ben estructurat i molt bon professor, a part de gran professional.

Eli

CURS MOLT COMPLERT

5,0 rating
15 d'Agost de 2019

Les classes teoriques ben explicades, tot i que he trobat a faltar els fulls dels quadres clinics; moltes practiques, genial, molt bo desenvolupament, el profe un gran profesional, per repetir, gràcies!

Anna

Muy bueno!

5,0 rating
6 d'Agost de 2019

La verdad que hasta el ultimo momento estuve dudando en matricularme, pero no me arrepiento de haberlo hecho. Un curso completo a manos de un buen profesional con una gran experiencia a sus espaldas que te enseña todo lo que tienes que saber. Sencillamente inmejorable.

Víctor P.

Excelente

5,0 rating
5 d'Agost de 2019

No sabía que adentrarme en este nuevo mundo iba a ser tan beneficioso. En sólo un mes, el profesor Jan, enseña todo lo relacionado al quiromasaje. Curso totalmente recomendable!

Yudelys