Dra. Bibiana Carrasco

4.8
4,8 rating
4.8 sobre 5 estrelles (basat en 173 opinions)

Cirurgiana pediàtrica (Hospital de Mataró) i reflexoterapeuta. Coordina des del 2004 el programa de Reflexoteràpia per als nens i nenes ingressats a l’Unitat d’Onco-hematologia de l’hospital de St. Joan de Déu.

Molt interessant

5,0 rating
14 de gener de 2020

Un curs útil per ell mateix i com una finestra pels qui desconeixiem l’Ayurveda. Fantàstic ambient a la classe, una bona formadora i uns apunts molt ben estructurats. Ho recomano del tot.

Job

Molt ben estructurat i explicat

5,0 rating
9 de setembre de 2020

Recomano realitzar aquest curs, en aquest centra. Els continguts i la metodologia que utilitzan són excel·lents. El professor Jan és un gran professional amb molta experiència. Sens dubte continuaré la meva formació amb ells.

Marc

Un curso muy recomendado

5,0 rating
19 d'agost de 2020

Muy buena experiencia , aprendes muy rápido , y el profesor Jan te ayuda en todo lo que necesites , para mi fue muy fácil aprender , ya que empecé desde cero . Volveré a realizar otros cursos , animate si lees esto por que vale la pena , este curso tan completo y flexible .Saludos

Juanjo

Resposta de Temps de Salut

Muchas gracias, Juanjo!

Recomanat 100%

5,0 rating
18 d'agost de 2020

Un curs on t’ensenyen molta matèria en poc temps, però en canvi no es fa gens pesat!! Un professor proper i agradable. Surts amb els coneixements necessaris per començar a realitzar massatges amb tota seguretat. Super bé!!! Segur que torno a repetir un altre curs amb aquest centre.

Raül

Resposta de Temps de Salut

Gràcies, Raül!! 😊

Recomendable 100%

5,0 rating
14 d'agost de 2020

Muy buena experiencia y recomendable 100%, tanto en contenidos como en trato. Jan es un gran profesional se hace muy ameno. He aprendido mucho y he conocido a grandes personas. Seguro que me apuntaré para otro curso.

Fran

Resposta de Temps de Salut

Gracias, Francesc!! 😊